Het OrthoManuele onderzoek

Na het algemeen orthopedisch en/of neurologisch onderzoek zal het orthomanueel onderzoek verricht worden. U zult gevraagd worden om op de behandeltafel te gaan zitten met de rug naar de onderzoeker in een ontspannen voorovergebogen houding. Bij het onderzoek wordt bepaald of er een bekkenscheefstand of bekkenverwringing is. Daarna wordt gekeken naar de stand van de wervels en de ribben.

Heel precies wordt de stand van de verschillende gewrichten in de wervelkolom bepaald en in kaart gebracht. Aan de hand van de afwijkingen die gevonden zijn zal de arts een behandelplan opstellen. De bevindingen zullen uitgebreid met u besproken worden. Vaak kan direct een indicatie worden gegeven van het aantal behandelingen dat in eerste instantie nodig is om de rug te corrigeren.

Openingstijden

We hebben variƫrende openingstijden. We zijn op werkdagen telefonisch te bereiken van 09.00 uur tot 13.00 uur. Buiten die tijden kunt u een boodschap achter laten op ons antwoordapparaat. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Praktijk
Spineclinic
Mahoniehout 10-12
1507 ED Zaandam
Tel. 075 6700570

Wie zijn wij

Wouter
Wouter Schuller

Arts OMG

Meer info »

Marianne
Marianne Welten

Arts OMG

Meer info »

Cornelie
Cornelie Noothoven
van Goor

Arts OMG

Meer info »

Kasper
Kasper Huetink

Arts OMG

Meer info »