Rugklachten

Veel patiënten met lage rugklachten hebben standafwijkingen van wervels. Vaak zijn ook het bekken en het heiligbeen betrokken in de oorzaak van de klachten. Dit is logisch: wanneer een wervel draait, dan moet ook de rest van uw rug en bekken bewegen.

Correctie van standsafwijkingen

Bij orthomanuele behandeling worden alle onderdelen van uw rug en bekken betrokken. Standafwijkingen worden daarbij gecorrigeerd.

Bij de behandeling wordt uw rug als het ware als een puzzel weer “in elkaar gezet”. Dit lukt alleen maar in een bepaalde volgorde, waarbij de klachten vaak pas verbeteren na de laatste behandeling.

De herstelperiode

Na deze behandeling moet uw rug wennen aan de veranderingen. Gedurende deze herstelperiode moet soms een gedeelte van de behandeling herhaald worden. Daarbij kan het nuttig zijn om de fysiotherapeut de spieren los te laten masseren, of door gerichte oefeningen de rug te versterken.

Openingstijden

We hebben variërende openingstijden. We zijn op werkdagen telefonisch te bereiken van 09.00 uur tot 13.00 uur. Buiten die tijden kunt u een boodschap achter laten op ons antwoordapparaat. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Praktijk
Spineclinic
Mahoniehout 10-12
1507 ED Zaandam
Tel. 075 6700570

Wie zijn wij

Wouter
Wouter Schuller

Arts OMG

Meer info »

Marianne
Marianne Welten

Arts OMG

Meer info »

Cornelie
Cornelie Noothoven
van Goor

Arts OMG

Meer info »

Kasper
Kasper Huetink

Arts OMG

Meer info »