Ledematen

Ook klachten in uw armen of benen kunnen (ten dele) veroorzaakt worden door standafwijkingen in gewrichten. In de pols kunnen standafwijkingen ontstaan door een val op de hand. Hierdoor kan pijn in de pols ontstaan, of tinteling in de hand. Ook een elleboog kan door een val belast worden, waardoor een tenniselleboog kan ontstaan.

Enkelklachten

Door het verzwikken van een enkel met als gevolg standafwijkingen, kunnen enkelklachten blijven voortduren. Al deze standafwijkingen kunnen vaak in een beperkt aantal behandelingen gecorrigeerd worden.

Meerdere oorzaken mogelijk

Bij klachten in armen en benen geldt wel dat er vaak meerdere oorzaken mogelijk zijn. Het is van tevoren niet vast te stellen welke rol standafwijkingen hierbij hebben. De enige manier om hier achter te komen is om middels behandeling te zien wat de effecten zijn.

Openingstijden

We hebben variƫrende openingstijden. We zijn op werkdagen telefonisch te bereiken van 09.00 uur tot 13.00 uur. Buiten die tijden kunt u een boodschap achter laten op ons antwoordapparaat. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Praktijk
Spineclinic
Mahoniehout 10-12
1507 ED Zaandam
Tel. 075 6700570

Wie zijn wij

Wouter
Wouter Schuller

Arts OMG

Meer info »

Marianne
Marianne Welten

Arts OMG

Meer info »

Cornelie
Cornelie Noothoven
van Goor

Arts OMG

Meer info »

Kasper
Kasper Huetink

Arts OMG

Meer info »