Nekklachten

Heeft u nekklachten dan kan dat het gevolg zijn van standafwijkingen van de nekwervels, maar ook van hogere rugwervels en ribben. Vaak staat dan ook het bekken scheef. Ook als u van een scheef bekken ogenschijnlijk geen last heeft, kunnen klachten hoger in de rug in verband staan met een scheef bekken.

De behandeling

Wij kunnen dit corrigeren. Vanwege de samenhang tussen alle onderdelen van uw rug, kan dat betekenen dat we bijvoorbeeld ook uw bekken behandelen, terwijl u pijnklachten heeft in uw nek. Net als bij de behandeling van de onderrug lukt dit alleen maar in een bepaalde volgorde.

Standafwijkingen van de ribben

De meeste patiƫnten hebben hier voldoende baat bij. Heeft u daarna nog pijnklachten, dan kan het zijn dat vervolgens ook behandeling van standafwijkingen van de ribben noodzakelijk is om de klachten in de nek op te heffen. Dit laatste deel van de behandeling kan wat langer duren en ook kunnen de effecten wat langer op zich laten wachten.

Openingstijden

We hebben variƫrende openingstijden. We zijn op werkdagen telefonisch te bereiken van 09.00 uur tot 13.00 uur. Buiten die tijden kunt u een boodschap achter laten op ons antwoordapparaat. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Praktijk
Spineclinic
Mahoniehout 10-12
1507 ED Zaandam
Tel. 075 6700570

Wie zijn wij

Wouter
Wouter Schuller

Arts OMG

Meer info »

Marianne
Marianne Welten

Arts OMG

Meer info »

Cornelie
Cornelie Noothoven
van Goor

Arts OMG

Meer info »

Kasper
Kasper Huetink

Arts OMG

Meer info »