Vervolgbehandelingen

Bij de vervolgbehandelingen worden stapsgewijs de standen van de wervelkolom, het bekken en eventueel de gewrichten gecorrigeerd. Tussen de behandelingen zult u bemerken dat uw lichaam zich moet aanpassen aan de veranderde stand. Daardoor kan het zijn dat gedurende de behandelingen de klachten steeds veranderen van karakter of van plaats. Zo is het mogelijk dat u tijdelijk meer pijnklachten of meer spierspanning ervaart, maar het is ook mogelijk dat uw pijnklachten vrij snel verminderen of dat uw lichaam soepeler wordt en dat u zich vitaler gaat voelen. Vaak treedt na de laatste behandeling vrij snel klachtenvermindering op, maar dit kan soms ook nog wat langer duren.

De uiteindelijke herstelperiode

Mogelijk heeft uw lichaam meer tijd nodig om zich aan te passen aan de veranderingen tengevolge van de behandeling. De uiteindelijke herstelperiode is afhankelijk van de ernst en de duur van uw klachten, maar ook van het zelfherstellend vermogen van uw lichaam. Dit zelfherstellend vermogen komt pas optimaal tot zijn recht als alle onderdelen van de wervelkolom en het bekken gecorrigeerd zijn; dus ná de laatste behandeling.

Het is mogelijk dat wij u adviseren om de behandeling te combineren met andere vormen van zorg. Wij werken daartoe nauw samen met de fysiotherapeuten van ProFysio en ook met oefentherapeuten, huisartsen, orthopeden, neurologen en andere specialisten in de regio.

Telefoon:
075 6700570

E-mail:
info@spineclinic.nl

Openingstijden

De openingstijden variëren. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 09:30 uur tot 15:00 uur. Buiten die tijden kunt u een boodschap achter laten op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Locaties:
Zaandam
Provincialeweg 152-154
1506 ME Zaandam

Let op: Het is hier betaald parkeren. De kosten bedragen €2,80 per uur.

Amstelveen
Bouwerij 4
1185 XX Amstelveen

De ingang bevindt zich aan het einde van de parkeerplaats achter de slagbomen. U kunt aanbellen bij SpineClinic of Fysioresult (2de etage), de deur wordt dan voor u open gedaan. Let op: De parkeerplaats achter de slagboom is een privé parkeerplaats. U kunt uw auto aan de overkant van de weg op de algemene parkeerplaats zetten.

Amsterdam
Molenpad 15-A
1016 GL Amsterdam

SpineClinic Amsterdam bevindt zich in hetzelfde gebouw als Profysio.

Wie zijn wij

Wouter
Wouter Schuller

Arts MSK

Meer info »

Marianne
Marianne Welten

Arts MSK

Meer info »

Cornelie
Cornelie Noothoven
van Goor

Arts MSK

Meer info »

Kasper
Kasper Huetink

Arts MSK

Meer info »

Jim
Jim van der Maat

Arts MSK

Meer info »