Een afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u op werkdagen telefonisch contact met ons opnemen. U heeft geen verwijzing van een huisarts nodig. Aangezien de meeste nieuwe patiënten 5 a 6 afspraken nodig hebben en wij vaak met volle agenda’s werken, zal de secretaresse u vragen 5 afspraken in te plannen (1 maal per week). Hiermee bent u verzekerd van een wekelijkse afspraak op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Mocht u minder afspraken nodig hebben dan kunt u de geplande afspraken uiteraard altijd weer afzeggen.

Uw eerste afspraak.

Als u voor het eerst een afspraak maakt dan krijgt u uitleg over de gang van zaken van een van onze secretaresses. Het is daarom belangrijk dat u zelf de afspraak maakt.

Op uw eerste afspraak wordt u verzocht mee te nemen:

  • grote handdoek of badlaken
  • medische gegevens (lijst met ziektes en/of operaties)
  • medicatielijst
  • eventueel röntgenfoto’s of MRI-uitslagen

Een afspraak afzeggen

Wilt u een afspraak afzeggen dan dient u dit tenminste twee werkdagen van te voren te doen. Bij te late afzegging brengen we de geplande tijd in rekening. Afspraken op maandag dienen uiterlijk op de donderdag daaraan voorafgaand afgezegd te worden.

Klachten

Als u om wat voor reden ook niet tevreden bent met onze diensten, hebben we natuurlijk het liefst dat u dit met ons bespreekt. We doen dan ons uiterste best uw klacht zorgvuldig af te handelen. Bent u dan nog niet tevreden over de gang van zaken dan kunt u een formele klacht indienen. We zijn via onze beroepsvereniging (NVAMG) aangesloten bij de stichting klachtrecht AAG. Meer informatie over klachtafhandeling via de NVAMG vindt u hier: www.nvamg.nl/klachtenNVAMG

Telefoon:
075 6700570

E-mail:
info@spineclinic.nl

Openingstijden

De openingstijden variëren. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 09:30 uur tot 15:00 uur. Buiten die tijden kunt u een boodschap achter laten op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Locaties:
Zaandam
Provincialeweg 152-154
1506 ME Zaandam

Let op: Het is hier betaald parkeren. De kosten bedragen €2,80 per uur.

Amstelveen
Bouwerij 4
1185 XX Amstelveen

De ingang bevindt zich aan het einde van de parkeerplaats achter de slagbomen. U kunt aanbellen bij SpineClinic of Fysioresult (2de etage), de deur wordt dan voor u open gedaan. Let op: De parkeerplaats achter de slagboom is een privé parkeerplaats. U kunt uw auto aan de overkant van de weg op de algemene parkeerplaats zetten.

Amsterdam
Molenpad 15-A
1016 GL Amsterdam

SpineClinic Amsterdam bevindt zich in hetzelfde gebouw als Profysio.

Tarieven

Eerste consult: € 120,-
Elk vervolg consult: € 100,-

De behandeling wordt door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Het verschilt per pakket en per verzekering wat u zelf bij moet dragen.