Hoofdpijn

Bij veel patiënten met hoofdpijn kan de huisarts of de neuroloog geen duidelijke verklaring vinden. De behandeling bestaat dan veelal uit het bestrijden van de symptomen door middel van pijnstillers. In onze patiëntengroep lijken hoofdpijnklachten vaak samen te hangen met beperkingen van de gewrichten in de nek.

Wanneer de hoofdpijn door dit soort beperkingen wordt veroorzaakt, dan kunnen de klachten door een mobilisatiebehandeling vaak sterk verminderen.

Migraine

Migraine is hierbij een verhaal apart. We hebben zelf onderzoek gedaan naar het effect van de behandeling bij migraine. Bij ongeveer de helft van de patiënten verminderden de klachten, of verdwenen deze zelfs volledig. Meestal nam het aantal aanvallen duidelijk af en daarnaast werden de aanvallen minder heftig en makkelijker te behandelen met pijnstillers. Bij de andere helft van de patiënten was er geen enkele verbetering waarneembaar.

Migraine kent vermoedelijk vele oorzaken, waarvan standafwijking er een kan zijn, maar dat is zeker niet de enige oorzaak. Wij kunnen nog niet van tevoren bepalen welke patiënten wel of niet gebaat zijn bij behandeling.

Telefoon:
075 6700570

E-mail:
info@spineclinic.nl

Openingstijden

De openingstijden variëren. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 09:30 uur tot 15:00 uur. Buiten die tijden kunt u een boodschap achter laten op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Locaties:
Zaandam
Provincialeweg 152-154
1506 ME Zaandam

Let op: Het is hier betaald parkeren. De kosten bedragen €2,80 per uur.

Amstelveen
Bouwerij 4
1185 XX Amstelveen

De ingang bevindt zich aan het einde van de parkeerplaats achter de slagbomen. U kunt aanbellen bij SpineClinic of Fysioresult (2de etage), de deur wordt dan voor u open gedaan. Let op: De parkeerplaats achter de slagboom is een privé parkeerplaats. U kunt uw auto aan de overkant van de weg op de algemene parkeerplaats zetten.

Amsterdam
Molenpad 15-A
1016 GL Amsterdam

SpineClinic Amsterdam bevindt zich in hetzelfde gebouw als Profysio.

Wie zijn wij

Wouter
Wouter Schuller

Arts MSK

Meer info »

Marianne
Marianne Welten

Arts MSK

Meer info »

Cornelie
Cornelie Noothoven
van Goor

Arts MSK

Meer info »

Kasper
Kasper Huetink

Arts MSK

Meer info »

Jim
Jim van der Maat

Arts MSK

Meer info »