Ledematen

Ook klachten in uw armen of benen kunnen (ten dele) veroorzaakt worden door standafwijkingen in gewrichten. In de pols kunnen standafwijkingen ontstaan door een val op de hand. Hierdoor kan pijn in de pols ontstaan, of tinteling in de hand. Ook een elleboog kan door een val belast worden, waardoor een tenniselleboog kan ontstaan.

Enkelklachten

Door het verzwikken van een enkel met als gevolg standafwijkingen, kunnen enkelklachten blijven voortduren. Al deze standafwijkingen kunnen vaak in een beperkt aantal behandelingen gecorrigeerd worden.

Meerdere oorzaken mogelijk

Bij klachten in armen en benen geldt wel dat er vaak meerdere oorzaken mogelijk zijn. Het is van tevoren niet vast te stellen welke rol standafwijkingen hierbij hebben. De enige manier om hier achter te komen is om middels behandeling te zien wat de effecten zijn.

Telefoon:
075 6700570

E-mail:
info@spineclinic.nl

Openingstijden

De openingstijden variëren. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 09:30 uur tot 15:00 uur. Buiten die tijden kunt u een boodschap achter laten op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Locaties:
Zaandam
Provincialeweg 152-154
1506 ME Zaandam

Let op: Het is hier betaald parkeren. De kosten bedragen €2,80 per uur.

Amstelveen
Bouwerij 4
1185 XX Amstelveen

De ingang bevindt zich aan het einde van de parkeerplaats achter de slagbomen. U kunt aanbellen bij SpineClinic of Fysioresult (2de etage), de deur wordt dan voor u open gedaan. Let op: De parkeerplaats achter de slagboom is een privé parkeerplaats. U kunt uw auto aan de overkant van de weg op de algemene parkeerplaats zetten.

Amsterdam
Molenpad 15-A
1016 GL Amsterdam

SpineClinic Amsterdam bevindt zich in hetzelfde gebouw als Profysio.

Wie zijn wij

Wouter
Wouter Schuller

Arts MSK

Meer info »

Marianne
Marianne Welten

Arts MSK

Meer info »

Cornelie
Cornelie Noothoven
van Goor

Arts MSK

Meer info »

Kasper
Kasper Huetink

Arts MSK

Meer info »

Jim
Jim van der Maat

Arts MSK

Meer info »