Schouderklachten

Schouderklachten kunnen veroorzaakt worden door een probleem in de schouder zelf, maar ook door problemen in de nek of tussen de schouderbladen. Vaak spelen verschillende oorzaken een rol, waarbij niet goed meer is vast te stellen wat de oorspronkelijk aanleiding voor uw klachten is.

Mobilisatiebehandeling

Wanneer de oorzaak ligt in standafwijkingen van hogere rugwervels, nekwervels of ribben kan musculoskeletale correctie u helpen. We behandelen hierbij systematisch iedere afwijking die mede veroorzaker is van uw klachten. Soms moeten hierbij ook ribgewrichten gecorrigeerd worden. In dat geval kan de behandeling wat langer duren. Bij deze klachten is het vaak erg nuttig om de behandeling te combineren met fysiotherapie.

Telefoon:
075 6700570

E-mail:
info@spineclinic.nl

Openingstijden

De openingstijden variëren. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 09:30 uur tot 15:00 uur. Buiten die tijden kunt u een boodschap achter laten op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Locaties:
Zaandam
Provincialeweg 152-154
1506 ME Zaandam

Let op: Het is hier betaald parkeren. De kosten bedragen €2,80 per uur.

Amstelveen
Bouwerij 4
1185 XX Amstelveen

De ingang bevindt zich aan het einde van de parkeerplaats achter de slagbomen. U kunt aanbellen bij SpineClinic of Fysioresult (2de etage), de deur wordt dan voor u open gedaan. Let op: De parkeerplaats achter de slagboom is een privé parkeerplaats. U kunt uw auto aan de overkant van de weg op de algemene parkeerplaats zetten.

Amsterdam
Molenpad 15-A
1016 GL Amsterdam

SpineClinic Amsterdam bevindt zich in hetzelfde gebouw als Profysio.

Wie zijn wij

Wouter
Wouter Schuller

Arts MSK

Meer info »

Marianne
Marianne Welten

Arts MSK

Meer info »

Cornelie
Cornelie Noothoven
van Goor

Arts MSK

Meer info »

Kasper
Kasper Huetink

Arts MSK

Meer info »

Jim
Jim van der Maat

Arts MSK

Meer info »